Gå ner i vikt

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
970.00 SEK

Pris: 970.00 SEK

Du har ännu inte tillgång till denna digitala produkt.

 

Gå ner i vikt med hypnos

 • Skulle du vilja äta precis vad du vill och ändå gå ner i vikt?
 • Har du provat diet efter diet, men alltid tappat det?
 • Skulle du vilja känna dig nöjd med din kropp?
 • Då är kan den här metoden vara rätt för dig – och du kan betala för denna digitala hälsoprodukt med ditt friskvårdsbidrag!

Grattis till att ha tagit det första steget mot ett mer hälsosamt och självsäkert du! Det spelar ingen roll om du vill gå ner 10 kilo, 20 kilo, 50 kilo eller mer. Det spelar ingen roll hur många bantningsförsök du gjort tidigare eller vilka erfarenheter du har av att försöka gå ner i vikt. Detta program är skapat för att hjälpa dig att tappa kilon utan dyra behandlingar, operationer, pulver, piller, hungerkänslor eller svältdieter.

Hur fungerar det?

Jag heter Erik Olkiewicz och är hypnotisör. Alla beslut om vad du äter och hur mycket du äter fattas i ditt kraftfulla undermedvetna sinne. Jag använder de senaste psykologiska teknikerna för att programmera om ditt sinne till att äta mindre, njuta mer och älska det! Min powerhypnos är för dig som vill få hjälp att befria dig från de vanor och beteenden som gör dig överviktig. Powerhypnosen kan hjälpa dig att gå ner i vikt och skaffa dig ett hälsosamt liv. När du följer mitt system, börjar du tänka och bete dig som en *naturligt smal person.

* Naturligt smal person: någon som aldrig oroar sig för vad de äter och alltid kommer i sina smaljeans.

Varför fungerar hypnos när jag vill gå ner i vikt?

Den främsta orsaken till att många dieter misslyckas är inte, som del tror, fysiologisk. Den är psykologisk. De psykologiska programmen som är begravda djupt inne i ditt undermedvetna sinne kan vara det enda som hindrar dig från att nå dina mål. I mitt hälsoprogram använder jag hypnos för att befria dig från begränsande övertygelser så att din kropp äntligen kan göra sig av med extrakilona för alltid. Du kommer alltid vara i kontroll och efter sessionerna mår du suveränt. Hypnos är inte vad du tror att det är – det är bra mycket bättre.

Kommer denna metod att fungera för mig?

Detta program är skapat så att du kan gå ner 10 kilo, 20 kilo, 50 kilo eller mer, tryggt och säkert. Det är skapat så att du ser resultat inom loppet av några dagar, även om du har testat varje diet under solen och misslyckats. Detta program är utformat så att du börjar tappa kilon omedelbart och får kontroll över ditt ätande. Det är min garanti. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd får du dina pengar tillbaka.

Det är dags att gå ner extrakilona en gång för alla. Skaffa mitt hälsoprogram NU så att du kommer ett steg närmare ett nytt och hälsosammare du!

Är det här du?

I dina mest motiverade ögonblick har du bestämt dig för att gå ner i vikt. Du har valt en diet. Du har rensat skafferiet. Kanske har du ätit ett halvt smörgåsbord kvällen inför det du tror kommer vara Den Stora Svälten.

Du har lagat mat och fixat matlådorna du ska ta med till jobbet. Kanske har du skaffat ett gymkort eller en motionscykel (som du lovar dig själv att inte ska samla damm i hörnet).

Men… sen händer något. Som det brukar göra. Och drömmen om att komma i smaljeansen eller se snygg ut på stranden dör.

Du tvingas inse faktum – istället för att komma i smaljeansen måste du köpa större byxor. Att gå ner i vikt blir en av de saker som du än en gång misslyckats med…

Dags att ändra ditt förhållande till mat för alltid!

Föreställ dig… att dina favoritkläder passar perfekt.

Tänk dig hur kommer det att kännas att öppna garderoben varje morgon och veta att allt passar. Du har gjort dig av med tjockiskläderna för du vet att du aldrig någonsin kommer att behöva dem igen.

Föreställ dig… att din fixering vid mat är ett minne blott.

Det är lunchdags och du inser att du inte har tänkt på mat en enda gång. Du känner dig lättad för du vet att du kommer bli mätt på precis rätt mängd mat för att bibehålla din idealvikt.

Föreställ dig… att du njuter av din mat mer än någonsin.

Du har slutat undvika din favoritmat och dina favoritrestauranger. Nu njuter du av din mat av fulla drag. Du vet att du slutar äta när du fått i dig tillräckligt –precis om naturligt smala personer gör.

Föreställ dig… att du är snäll mot dig själv när du tittar i spegeln.

När du möter din egen blick i spegeln känner du dig stolt och självsäker för denna friska, hälsosamma och attraktiva kropp är din. Det. Här. Är. Du. Nu.

Föreställ dig… att din framgång inspirerar folk i din omgivning.

Folk lyser upp när de ser din förvandling och ställer tusen frågor. De känner hopp om att även de kan förändras. Kompisar från förr känner inte igen dig först eftersom hela du lever. Nyare bekantskaper tror dig knappt när du säger att du förr kämpade med vikten.

Här är allt som ingår i Gå ner i vikt och bli smal med hypnos 

#1: Rivstarta din viktnedgång – hypnosljudbok (värde 300 kronor)

Hypnos kan bekämpa de självdestruktiva idéerna som du har i ditt undermedvetna sinne och styra dig mot positiv varaktig förändring. Den här sessionen är för dig som någon gång sagt detta till dig själv: ”Jag skulle verkligen vilja gå ner i vikt, men det är en del av mig som bara älskar choklad/ vill överäta/ vill småäta”. Du är inte ensam om att ha en inre konflikt. Alla dina beslut om vad du äter och hur mycket du äter, tar plats i ditt sinne. Hypnos för viktminskning låter dig förändra dina tankar kring mat och ditt förhållande till mat för gott.

#2: De okända faktorerna som styr ditt ätande – hypnosljudbok (värde 300 kronor)

Överätande, känsloätande och snacksande är beteenden som skapas av hur du tänker. När du ändrar hur du tänker kring mat, ändrar du hur du äter. Människor som lyssnar på denna session, får hjälp att genomskåda de 7 vanligaste övertygelserna som hindrar dem från att bli slanka, attraktiva och lyckliga, och hjälper dem bli fria från den känslomässiga smärta som kan ha hållit dem tillbaka.

#3: Virtuell gastric banding – hypnosljudbok (värde 300 kronor)

Hur skulle ditt liv förändras om du visste hemligheten till att effektivt övertyga ditt undermedvetna sinne att din magsäck är mindre och behöver mindre mat? En Virtuell gastric banding-hypnos är en psykologisk procedur som kan ge dig möjligheten att få ditt undermedvetna sinne till att tro att du blir mätt efter bara några få tuggor. På detta sätt slipper du risken av att genomgå en riktig gastric banding-operation, ett dyrt, komplicerat kirurgiskt ingrepp.

#4: Stärk din sunda inre röst – hypnosljudbok (värde 300 kronor)

Har du ofta startat dagen med att säga “I dag ska jag bara äta hälsosam mat och gå ner i vikt”? Men senare på dagen äter du ändå skräpmat och choklad, fastän du lovade dig själv att du inte skulle äta det. I denna session får du hjälp att förstå dina mönster av självsabotage. Du blir hypnotiserad till att ändra hur du pratar med dig själv. En mer sund inre röst hjälper dig att få en sund kropp och sunda vanor.

#5: Bli den bästa versionen av dig själv – hypnosljudbok (värde 300 kronor)

Det absolut viktigaste för att gå ner i vikt är att på djupet inse att du har allt du behöver inom dig för att lyckas med det. Denna session vill skapa en upplevelse av vad den bästa versionen av dig är. Du har en enastående datorlik hjärna som kan göra så otroligt mycket, till exempel välja en hälsosam balanserad kost. När du lyssnar på powerhypnosen regelbundet och följer instruktionerna kommer det hjälpa dig att känna dig stärkt och motiverad till att börja med vanor som förbättrar din hälsa långsiktigt.

PLUS 7 BONUSSPÅR MED POWERHYPNOS

 • Uppnå ditt ideala jag (värde 110 kronor)
 • Uppnå ditt hälsomål (värde 110 kronor)
 • Njut mer av maten (värde 110 kronor)
 • Sluta överäta (värde 110 kronor)
 • Öka motivationen (värde 110 kronor)
 • Fri från känsloätande (värde 110 kronor)
 • Hjälp kroppen att bränna fett (värde 110 kronor)

SUPERBONUS: Medlemskap min slutna Facebookgrupp ”Vi som går ner vikt tillsammans-gänget”. (Värde 350 kronor)

Dela med dig av din resa i hypnosprogrammets slutna Facebookgrupp. Få uppmuntran av hypnotisören Erik Olkiewicz och andra deltagare när du behöver det som mest.

SAMMANLAGT VÄRDE: 3220 KRONOR 

Du betalar bara 970 kronor!

Nöjd kund-garanti: Vi är medvetna om att inte alla våra program fungerar lika bra för alla. Så om du finner att detta program inte åstadkommer det du vill, berätta det för oss inom 30 dagar, så får du pengarna tillbaka, utan omsvep.

Har du friskvårdsbidrag? Betala för denna produkt hos Actiway eller Wellnet
Actiway-kunder klicka här! (Logga in och välj MindRocket)

Wellnet-kunder klicka här! (Logga in och välj MindRocket)

 

Dela kursen

Facebook
Twitter
LinkedIn