Boka hypnossession med Erik Olkiewicz

• Är du här för att du vill förändra eller förbättra något i ditt liv som har varit ett problem?

• Har du försökt hantera det själv eller kanske tagit professionell hjälp, men av någon anledning har det inte fungerat?

• Har du viljan, men verkar det som om det inte räcker för att du ska lyckas?

Gör dig redo för att njuta av den lycka du förtjänar, och göra dig fri från det som håller dig tillbaka.
 
Du är här för att du är redo att göra en positiv förändring i ditt liv. Om du kämpar med att bli av med vissa vanor och negativa tankar, eller försöker hantera en stressig livssituation, kan hypnos slappna av och programmera om din kropp och ditt sinne.
 

Genom att arbeta med mig kommer du att upptäcka hur du:

  • Släpper oanvändbara vanor, tvivel och rädslor.
  • Gör sunda val för att skapa den hälsa och energi du vill ha
  • Befriar dig från dina känslor från det förflutna.
  • Förbättrar dina prestationer i ditt yrkesliv och stärker dina relationer.
  • Optimerar dina känslor och tar kontrollen över ditt liv

Därför fungerar hypnoscoaching när du vill göra en positiv förändring i ditt liv

Ditt sinne är som en dator, med sin egen mjukvara som styr hur du tänker och agerar. De flesta mänskliga problem orsakas av negativa program som körs i ditt undermedvetna sinne.

En anledning till varför du ännu inte lyckats är för att du försökt lösa problemet med ditt logiska, rationella medvetna sinne.

Det är först när vi installerar positiva program i ditt undermedvetna sinne, den del som styr ditt liv, som förändringen blir bestående.

Enkelt uttryckt: Om du enbart arbetar med ditt medvetna sinne för att göra något åt dina problem så räcker det föga.

Men när du ändrar tankemönstren i ditt undermedvetna sinne, har du nu en möjlighet att bli den du alltid var ämnad att vara. 

Vad hindrar dig från att få det liv som du vill ha och förtjänar?

Hypnoscoaching når roten till de undermedvetna associationerna som stoppar dig från att ha de vanor, tankar och känslor du vill ha i ditt liv. En erfaren hypnotisör kan ändra de undermedvetna associationerna och ta bort de tankemönster som hindrar dig från att få det liv som du vill ha och förtjänar.

Om mig: Erik Olkiewicz är NLP Master Practitioner, NLP Trainer och en erfaren hypnotisör utbildad i Sverige, Storbritannien och USA. Han hjälper människor bli fria från begränsande övertygelser, rädslor, ovanor och smärtor. Han har sin mottagning i Stockholm.
 
Du förtjänar att leva ditt bästa liv och Erik Olkiewicz kan hjälpa dig

Hypnoscoaching är ett säkert, naturligt och effektivt alternativ som hjälper dig att gå ner i vikt, öka självkänslan, sluta röka, hantera stress och ångest, bli kvitt fobier, lindra kronisk smärta och mycket mer.

Nyhet – ansök om att få Erik Olkiewicz som mentor

Sedan 2024 har jag öppnat upp för individuellt mentorskap och hypnossessioner. Du har möjlighet att vara en av ett fåtal klienter som jag tar sig an i år. Jag är även tillgänglig för företag – för utbildningar, medarbetarutveckling och ledarskapscoaching. Mer information finner du när du ansöker – se knappen ovan. 

Klienter berättar: Så hjälpte Erik Olkiewicz mig

Fri från rädslan som störde vardagen

”Jag led från unga år av en udda fobisk rädsla som ofta påverkade mitt liv och min vardag. Jag provade KBT men själva momentet att behöva träna och utsätta sig för sin rädsla för att bli av med den fick mig att låta behandlingen rinna ut i sanden. Genom en session med Erik, som jag måste erkänna jag skeptiskt bokade in mig på, fick jag dock ett enormt genombrott och en rimlig syn på rädslan jag hade. Att kunna röra sig obehindrat i vardagen är guld värt. Kan verkligen rekommendera att testa hypnos.” – Annika

 

Slutade röka med hypnos

”För nio år sedan gick jag till Erik för att bli rökfri. Jag ville byta fokus från att vara en rökare till att bli en hälsosam och sportig person som inte behövde nikotin. Efter vår hypnossession var jag övertygad om att den inte hade funkat, jag trodde inte jag hade kommit tillräckligt djupt ner i avkoppling. Efter tre veckor kom jag dock på mig själv att trots allt som hände med min kropp fysiskt hade jag inte en enda gång tänkt tanken på att ta en cigarett. Det var en riktigt stor känsla, kroppen mådde pyton av avgiftningen men hjärnan var bortkopplad i beteendet att röka. Jag har aldrig känt mig som en rökare efter hypnosen vilket är fantastiskt. Alla mina vanor och belöningsmönster var borta. Jag hade rökt i 25 år med allt vad ett beroende innebär så att bli rökfri mentalt har blivit en riktig befrielse.” – Silla

 

Blev motiverad till att träna

”Att genomgå en hypnossession med Erik var bland det häftigaste jag gjort! En sån lättnad att få barndomens ångest för gympan utbytt mot glädje och energi. Det gav mig kicken och självförtroendet att börja träna på gym och nu är jag helt fast. Jag rekommenderar starkt att prova hypnos hos Erik, han är superskicklig!” – Ewa

 

Blev av med spindelfobin

”Jag trodde inte på det där hypnotiserandet egentligen, men jag tänkte att det kan väl inte skada. Jag hade varit rädd för spindlar hela livet och det begränsade mig väldigt mycket. Jag kunde inte njuta av att vara i naturen. Vågade knappt gå upp på vindar eller ner i källare. Reste jag utomlands tänkte jag mer på spindlarna än på sevärdheterna. Blev så trött på det där, och började oroa mig för att överföra det till mina barn. Efter en timmes hypnos var det som att volymen var nedskruvad, som att den delen av mig var bedövad. Obehaget finns där, men paniken och fixeringen vid spindlar är borta. Så är det fortfarande efter tio år. Du förändrade faktiskt mitt liv.” – Marianne

 

Entreprenör fick nytt mindset

”Jag har gått kurser, läst böcker, träffat mentorer m.m. Allt för att komma över hinder som håller mig tillbaka från att åstadkomma vad jag vill och att nå mina mål, utan att uppleva någon långvarig och grundlig förändring. Efter bara en coaching/hypnossession med Erik har jag nu ett helt nytt mindset och de hinder som tidigare hindrat mig är ett minne blott.” – Claes