Ta kontakt med Mindrocket

Vänd dig hit du har frågor om produkterna, kurserna eller plattformen.

Ring oss

+46-70-779 35 46

Maila oss

Adress

Erik Olkiewicz AB, Fleminggatan 68, 112 45 Stockholm

Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan

FAQ

MindRocket är en onlineplattform för personlig utveckling. På MindRocket har hypnotisören Erik Olkiewicz samlat de bästa hypnossessionerna för att gå ner i vikt, sova gott, sluta röka, bli från ångest och så vidare. Dessa onlinekurser är i formen av ljudböcker som du kan lyssna på i mobilen, på datorn och på läsplattan. 

Först och främst – stort tack för att du köpt våra hypnossessioner, och tagit ett stort steg i din personliga utveckling.

Titta i skräppostkorgen – högst troligt har vårt mail hamnat där. Efter köp skickas ett bekräftelsemail automatiskt ut med instruktioner om hur du får access till dina onlinekurser. När du hittar det mailet, följ bara anvisningarna.

Om du mot förmodan inte hittar mailet i skräpposten, har ditt spamfilter troligtvis stoppat det mailet. Hör av dig till erik@hypnosshow.se så ger han dig ett nytt lösenord.

Om du har glömt ditt lösenord klickar du på https://mindrocket.se/mitt-konto/lost-password/. Där anger du ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord. Om du inte hittar det återställningsmailet, var medveten om att det kan ha fastnat i din korg för skräppost.   

När du köper en onlinekurs på MindRocket blir du automatiskt inloggad så att du kan börja lyssna på hypnossessionerna omedelbart. Men i samband med köpet skickas också ett bekräftelsemail ut, med instruktioner om hur du registrerar dig på sajten. Det mailet kan ha ha hamnat din skräppostkorg. Följ instruktionerna i det mailet.

För att logga in behöver du ange samma användarnamn eller e-postadress, och lösenord, som när du först registrerade dig på MindRocket. Om du inte minns ditt lösenord, klickar du på https://mindrocket.se/mitt-konto/lost-password/. Där anger du ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord. Var medveten om att det mailet kan ha hamnat i din skräppost.

Om du inte känner igen det här med att du skulle registrera dig, betyder det att du inte sett det mail som vi skickade ut direkt efter ditt köp med information om detta. I det mailet, som kan ha hamnat i skräpkorgen, finns instruktioner om hur du registrerar dig på MindRocket.

Som första steg ska du kontrollera att du verkligen är inloggad på MindRocket. För att logga in, klickar du på https://mindrocket.se/dashboard/ och välj Logga in. Ange Användarnamn eller e-postadress, och ditt lösenord.

Då kommer du till en sida som heter Mitt Konto. Där listas de onlinekurser du är inskriven på. Ljudfilerna hittar du längst ner på respektive kurssida.

Ibland förvånar tekniken även oss. Hör av dig till erik@hypnosshow.se så ger han dig rätt kurs.

Det stämmer. För att förhindra piratkopiering har du bara access till dem via MindRocket. I MindRocket kan du antingen lyssna på dem i browsern eller via Soundclouds app. Så logga in på MindRocket för att lyssna på dina hypnossessioner.

Det går inte. För att förhindra piratkopiering har du bara access till dem via MindRocket.

Det är för att du befinner dig på plats med dålig uppkoppling. Men var lugn, det går att fixa. Om du lyssnar på ljudfilen i SoundClouds app fungerar det oftast bättre. En annan metod är att först trycka på Play och sen direkt på Paus. När du låtit ljudfilen buffra en stund kan du oftast lyssna på hela hypnossessionen utan avbrott.

Kom igång direkt online!​

Klicka på knappen nedan för att se vårt utbud av kurser som kan förbättra ditt liv.